Om oss

Välkommen till en sida som ska hjälpa dig att bli en trygg, säker och rolig värd. Att ordna en middag eller en fest är något som kan ge en enorm mersmak och en stor boost till självförtroendet. Framförallt dock så är det något som ger möjlighet att umgås med personer man älskar och där man får en chans att släppa vardagen för en kväll.

Vi brinner för fester och för att umgås i goda vänners lag. Allt detta får oss att må bättre. Den här sidan är helt vigd åt tillvarons guldkant. Vi vill, baserat på vår långa erfarenhet inom catering och events, hjälpa dig som läsare att lyckas med din fest eller den middag du planerar. Det finns små knep att använda sig av och detta oavsett om det handlar om ett stor fest eller en liten, mysig och intim middag.

Ett av dessa tips handlar faktiskt om att släppa kontrollen. Vår erfarenhet är nämligen den att många värdar och värdinnor håller för hårt i tyglarna. Man vill styra festen snarare än att delta i den. Att exempelvis anlita ett företag inom catering för mat, dryck och servering ger en möjlighet att vara med på festen snarare än att stå i kulisserna. Det är ett bra sätt att själv också vara med och njuta av sällskapet.

Att hålla för hårt i tyglarna kan också innebära att man inte vågar ge utrymme för det spontana. Det måste få sippra in; det är först då en fest når nya höjder. Här ska vi titta närmare på hur man hittar balansen mellan spontanitet och kontroll. Kort sagt: den här sidan ska ge dig allt du behöver för att kunna se tillbaka på en fest som alla pratar om – på helt rätt sätt. Välkommen!