Kategorier
Event

Hyra buss i Stockholm för bröllopsgäster

Det kan vara mycket att tänka på vid planering av ett bröllop. Glöm för all del inte att hyra en buss som kan köra gästerna från Stockholm till kyrkan.

Äntligen började det närma sig. Marcus och Jessica hade planerat och förberett sitt bröllop i evigheter kändes det som. Hela tiden hade det känts som att tiden segade sig fram, men nu hade den istället börjat rusa iväg. Var allt planerat och klart? Hade de glömt någon väsentlig detalj? Var allt som de överlåtit på andra att fixa utfört?

De satt och gick igenom planeringslistan tillsammans och bockade av de olika punkterna. När de kom till punkten “hyra en buss” så hejdade de sig. Just det, det skulle de ju göra. En buss skulle plocka upp gästerna i Stockholm och köra dem ut till kyrkan och gästgiveriet där festen skulle hållas.

Hyra buss i sista minuten

Detta med att hyra en buss var något som de lämnat över till Jessicas bror att ordna med, men han hade inte rapporterat tillbaka att det var fixat. Nu plockade hon upp mobilen och ringde honom. “Va, skulle jag fixa en buss? Det kommer jag inte ihåg att ni bett mig om”, var hans svar.

Jessica svor tyst för sig själv. “Glöm det”, sa hon. Sen letade hon själv upp ett bussbolag och ringde dem. Som tur var gick det lätt och smidigt att boka en buss till alla gästerna. Chauffören kunde absolut vänta både under vigseln och festen, så att gästerna kunde få skjuts tillbaka också. Jessica suckade lättat.