Kategorier
Catering

Säkra din fikapaus med catering i Uppsala

Nybryggt kaffe, kanelbullar och färska ostfrallor – i Sverige är dagens fikapaus av stor betydelse. Låt rätt catering i Uppsala ansvara för att den blir av.

En undersökning som gjorts av SCB visade att fikapausen är så pass viktig i vårt avlånga land, att svenskarna 2015 i genomsnitt spenderade hela 210 kronor per månad och person på fika. Mest fikar vi under arbetstid där snittet landar på cirka 16 minuter per dag på kontoret. Det är med andra ord tur att catering finns.

Uppsala är inget undantag i ovanstående fikafenomen. I staden finns firmor som kan leverera allt från fruktkorg till smörgåstårta. Med andra ord är cateringen en räddare i nöden på både konferensen, festen, bröllopet eller bara en helt vanlig arbetsdag.

Komponera din egen meny till festen med rätt catering

Varmt, kallt, sött eller salt, alternativt kanske lite av allt. En catering må ofta ha en stor meny, men om du ändå skulle sakna en eller flera ingredienser så kan du i många fall komponera din egen festmeny. Eller hur låter det att ha en personlig kock som lagar mat på plats på ditt evenemang? Med rätt catering i Uppsala kan du få hjälp att ta fram en lösning som passar just dig.

Vi äter ju med ögonen också och stämningen spelar ofta stor roll. Därför kan du med hjälp av många caterings även hyra porslin, bordsduk eller möbler till din tillställning – vare sig du har brist på dessa varor eller bara vill garantera en riktigt snygg dukning.